Osebna orodja
Nahajate se tu: Domov O podjetju Novice in obvestila Vabilo na dogodek: OBČINSKE CESTE - od pridobivanja podatkov do njihove uporabe
Navigacija
Prijavite se


Ali ste pozabili geslo?
 

Vabilo na dogodek: OBČINSKE CESTE - od pridobivanja podatkov do njihove uporabe

Brezplačen izobraževalni dogodek za slovenske občine

Vabimo vas na predavanje OBČINSKE CESTE: OD PRIDOBIVANJA PODATKOV DO NJIHOVE UPORABE, ki bo potekalo

28. septembra 2017 v hotelu Jama v Postojni

kjer vam bo skupina slovenskih podjetij predstavila rešitve, ki vam lahko olajšajo delo z upravljanjem cestne infrastrukture ter povečajo zavedanje o hitrosti vozil kot faktorju za nastanek prometnih nesreč in tako dolgoročno prihranijo sredstva v vašem občinskem proračunu. 

PRIJAVA

Poleg odgovorov, kako uspešno nadzorovati inventar  ter učinkovito izvajati vzdrževanje občinskih cest, boste dobili tudi odgovore na vprašanja na temo prometne varnosti:

  •     Na podlagi česa se v občinah odločati za ostrejše ukrepe umirjanja prometa?
  •     Kakšno je stanje razumevanja prometnih razmer (spoštovanja omejitev hitrosti) v mestnih okoljih, še posebej pred šolami?
  •     Kako vzpodbuditi širšo javnost v lokalnih okoljih za spoštovanje omejitev hitrosti?
  •     Kako v sodelovanju z lokalno skupnostjo pripraviti klimo za vzpostavitev ostrejših (tudi kaznovalnih) ukrepov  za umiritev hitrosti?
  •     Kako vzpodbuditi učence, da iz podatkov o hitrostih pred šolo opravljajo domače naloge, o katerih se pogovarjajo s starši – vozniki?
  •     Skratka: kako motivirati voznike, da bodo prav vaši občini v bližini šol in vrtcev zagotovo spoštovali omejitve hitrosti?

S strokovnjaki na področju umirjanja prometa iz Sipronike si boste lahko ob dogodku izmenjali svoje izkušnje in predstavili svoje načrte za umirjanje prometa, ki naj postanejo del projektov varnih šolskih poti.  Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.    

Prepričani smo, da boste z dogodka odnesli nova spoznanja tako od podjetij razstavljavcev, kakor tudi od soudeležencev, ki bodo z vami delili pozitivne izkušnje.

Sipronika: Vaš zanesljiv partner pri umirjanju prometa! 

Akcije dokumenta