Osebna orodja
Nahajate se tu: Domov O podjetju Kdo smo

Kdo smo

Poleg redno zaposlenih ekipo Sipronike sestavlja tudi večje število zunanjih sodelavcev, ki so z nami povezani kot partnerji, kooperanti ali dobavitelji. Zavedamo se svojega vpliva, ki ga imamo preko zunanjih sodelavcev na širše družbeno okolje, zato svojo vlogo sprejemamo zavzeto in odgovorno. Obojestransko zadovoljstvo ob dobro opravljenem delu ter vrhunsko znanje sta za nas prednostni vrednoti, ki ju v vsakodnevni praksi skrbno negujemo.

Skupinska slika-bw

Znaten delež svojih sredstev namenjamo raziskavam in razvoju in si neprenehoma prizadevamo za usposabljanje in strokovno izpopolnjevanje svojih zaposlenih. V svoje vrste vedno radi sprejemamo inovativne in perspektivne študente tehničnih strok, ki pri nas opravljajo študentsko prakso ali diplomsko delo.

V podjetju že od samega začetka deluje raziskovalna skupina Sipronika, ki je bila leta 2000 uradno priglašena s strani Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) pod številko 1678. V tem obdobju smo uspešno sodelovali na številnih domačih in mednarodnih RR projektih.

Akcije dokumenta