Osebna orodja
Nahajate se tu: Domov Razpis občinam za sofinanciranje pametnih prikazovalnikov hitrosti "Vi vozite" MHP50
Razpis občinam za sofinanciranje pametnih prikazovalnikov hitrosti "Vi vozite" MHP50
 
Skupaj za prometno varnost 2024
 
Sorodni izdelki
 Slovesnost ob predaji prikazovalnika MHP50 -2
 
Slovesnost ob predaji prikazovalnika MHP50 -2
 
Sipronika v letu 2024 v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav že deveto leto zapored načrtuje postavitev do 12 sistemov 3-PTC s prikazovalnikom MHP50 na nevarnih cestnih odsekih v neposredni bližini vrtcev, šol, na šolskih poteh ali podobnih nevarnih odsekih. Občine lahko tudi tokrat pridobijo sofinanciranje v višini do 60 odstotkov vrednosti projekta. Namen projekta sofinanciranja prikazovalnikov je umirjanje prometa v bližini šol in vrtcev ter na šolskih poteh prek osveščanja voznikov in s tem prispevati k večji varnosti v prometu. Kakšno moč ima povratna informacija, ki jo voznikom podaja prikazovalnik hitrosti in zakaj to deluje, lahko preberete v članku o prikazovalnikih hitrosti skupaj s komentarji psihologa prof. dr. Marka Poliča in avtomobilističnega strokovnjaka Andreja Brgleza.
 
Sipronika in Zavarovalnica Triglav - Skupaj umirajmo promet

K prijavi na razpis vabimo občine, ki želijo povečati prometno varnost najbolj ranljivih udeležencev v cestnem prometu – otrok na nevarnih odsekih njihovih šolskih poti, v bližini šol in vrtcev, ter za to pridobiti sofinanciranje. 

RAZPISNA DOKUMENTACIJA 

Nekaj več informacij dobite v dokumentu Poziv občinam k prijavi na razpis - Skupaj za prometno varnost 2024, za celotno razpisno dokumentacijo in prijavni obrazec pa nam na naš e-poštni naslov info@sipronika.si pošljite vaše kontaktne podatke (ime in priimek, občino ki se zanima za sodelovanje, kontaktni telefon in vaš e-poštni naslov) in vam jih bomo posredovali.
 
Rok za prijavo na razpis je do 17.4.2024 oziroma do porabe sredstev. Prijavite se tako, da nam pošljete izpolnjen, podpisan in žigosan prijavni obrazec. Za vse dodatne informacije nas lahko zainteresirani pokličejo na telefonsko številko: 01/421 52 50 ali nas kontaktirajo po elektronski pošti na naslovu info@sipronika.si.
 

 
Akcije dokumenta