Osebna orodja
Nahajate se tu: Domov O podjetju

O podjetju


Sipronika d.o.o. je bila ustanovljena leta 1995 kot zasebno podjetje. Začetna dejavnost podjetja je bila predvsem inženiring na področju daljinskega vodenja v elektroenergetiki in sistemov točnega časa ter frekvence.

Sisteme točnega časa in frekvence smo začeli razvijati v sodelovanju z nemško firmo Meinberg, ki nas je priglasila za svojega uradnega zastopnika za področje Slovenije in ostalih držav na področju Balkana. S sistemi točnega časa smo opremili številne železniške in avtobusne postaje, letališča, šole, radijske postaje, elektrarne in banke.

Podjetje od svoje ustanovitve naprej počasi a vztrajno raste, tako po obsegu uspešnih projektov, kot po številu sodelavcev in sodelavk ter po svojem ugledu in prepoznavnosti.

Svojo dejavnost smo razširili tudi na področje prometno-informacijskih sistemov, kjer smo med vodilnimi na slovenskem tržišču. S svojimi izdelki prispevamo k prijaznosti in varnosti urbanih središč (odštevalni semaforji za pešce in voznike, merilniki in prikazovalniki hitrosti), regionalnih in avtocest ter gradbišč.


O podjetju
Trenutna slika JPEG image — 6 KB
Akcije dokumenta