Osebna orodja
Nahajate se tu: Domov O podjetju Novice in obvestila Razpis za sofinanciranje 3-PTC sistemov s prikazovalnikom hitrosti "Vi vozite" MHP50 tudi v letu 2019
Navigacija
Prijavite se


Ali ste pozabili geslo?
 

Razpis za sofinanciranje 3-PTC sistemov s prikazovalnikom hitrosti "Vi vozite" MHP50 tudi v letu 2019

Najnovejši razpis za sofinanciranje nakupa sistemov 3-PTC s prikazovalnikom hitrosti MHP50 – že četrto nadaljevanje uspešnih projektov preteklih let.

Sipronika tudi letos v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav slovenskim občinam omogoča sofinanciranje nakupa sistemov 3-PTC s pametnim prikazovalnikom hitrosti MHP50. Tokratni projekt je že četrto nadaljevanje predhodno  zelo uspešnih projektov v katerem smo z Zavarovalnico Triglav že enainštiridesetim slovenskim občinam omogočili ugoden nakup 3-PTC sistemov za umirjanje prometa. Kakšno moč imajo povratne informacije, ki jih voznikom podajajo prikazovalniki hitrosti in zakaj to deluje, lahko preberete v članku o prikazovalnikih hitrosti skupaj s komentarji psihologa prof. dr. Marka Poliča in avtomobilističnega strokovnjaka Andreja Brgleza.

V aktualnem razpisu lahko občine pridobijo sofinanciranje v višini do 60 odstotkov vrednosti projekta. Več o tokratnem razpisu najdete na povezavi: http://www.sipronika.si/razpis

Medijska najava projekta je objavljena tudi na portalu "Vse bo v redu" (https://vsebovredu.triglav.si/na-poti/prikazovalnik-hitrosti) kjer je Zavarovalnica Triglav tudi zbirala predloge občanov, kje in zakaj se jim zdi, da je postavitev prikazovalnika smiselna.

 

Skupaj umirajmo promet - logotip

Akcije dokumenta